Over ons

Rolstoel Service Nijmegen is al ruim 30 jaar dé rolstoelleverancier van Nijmegen en omstreken. 
Ons team staat garant voor deskundigheid, advies op maat, persoonlijke benadering en snelle service op het gebied van rolstoelen, scootmobielen en andere hulpmiddelen.
Wij onderhouden en repareren bovendien alle merken rolstoelen en scootmobielen.

Service
 

Onze organisatie heeft een eigen onderhouds- en reparatieafdeling met meerdere ervaren en betrokken monteurs. Wanneer er een mankement is aan uw rolstoel of scootmobiel zorgen wij dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast beschikken wij over een compleet ingerichte werkplaatsbus waarmee we u op locatie te hulp komen indien u niet in staat bent om zelf naar de werkplaats te komen. Dat verstaan wij onder mobiliteitsgarantie, wel zo fijn voor u om te weten.


Kwaliteit


Bij Rolstoel Service Nijmegen staat de prijs-kwaliteitverhouding centraal.
Wij zijn officieel gecertificeerd voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

In 2014 is het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (kortweg: NKH) gelanceerd. Met dit Keurmerk kunnen bedrijven aantonen dat zij het maximale doen om kwaliteit, service en beschikbaarheid te waarborgen.

 

 
Kortom

  
Rolstoel Service Nijmegen biedt u kwaliteit en service op maat op het gebied van rolstoelen en andere hulpmiddelen. Door een goede voorlichting en persoonlijke benadering zorgt RSN ervoor dat u als gebruiker het hulpmiddel krijgt dat bij u past. Kortom: