Nieuws

Datum laatste verversing


18.07.2017

 • Tyre Protector!      
                   

  Lekke banden voorkomen?

  Vraag naar het Tyre Protector anti-lek systeem.

     Voorkomt lekke banden

     Voorkomt een te lage bandenspanning

     Verlengt de levensduur van de band

     Vermindert het accuverbruik van scootmobiel of elektrische rolstoel  
    
 • Drinkwekker "Obli" nu voor iedereen te koop!                       

  Obli drinkstimulering & -monitoring                                 

  Obli herinnert u op een prettige en intutieve manier aan het voldoende en regelmatig drinken: voldoende drinken houdt u gezond

 

 • Opmerkelijke website!

  Op 14 januari 2015 is de opmerkelijke website "apartacipatie.nl" gelanceerd.

  Aparticipatie is de beweging van mensen met een handicap om van uit het apartheidsdenken weer onderdeel van de samenleving te zijn. Mensen met een handicap hebben tot eind jaren zeventig, begin tachtig, in internaten in de bossen en duinen van Nederland gewoond.  www.aparticipatie.nl

 

 • Gecertificeerd voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen!

  Als n van de eerste in Nederland is Rolstoel Service Nijmegen officieel gecertificeerd Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen leverancier.

  In 2014 is het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) gelanceerd. Met dit Keurmerk kunnen bedrijven aantonen dat zij het maximale doen om kwaliteit, service en beschikbaarheid te waarborgen.

  Bedrijven die zich aanmelden voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen worden door een onafhankelijke certificerende instelling getoetst op eisen aan ondermeer producten en diensten, wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en service & garantie. Bedrijven die aan alle eisen voldoen ontvangen het certificaat Nationaal Keurmerk hulpmiddelen zo ook dus Rolstoel Service Nijmegen Ieder jaar vindt er een controle plaats of RSN nog aan de eisen voldoet.
 

 • Zaterdags open!
  Rolstoel Service Nijmegen (RSN) en Senioren Thuiszorg Winkel (STW)
  zijn met ingang van 1 juli 2013 ook op zaterdag geopend.
  De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
                                                            zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
  Contact

   
OPENINGSTIJDEN
maandag t/m vrijdag 
van  9.00 tot 17.00 uur

 zaterdag van
10:00 tot 16:00 uur
 • Vergoeding via uw gemeente! (WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning)
  Heeft u een hulpmiddel nodig om u te verplaatsen in en rond uw woning, en wilt u dat vergoed hebben? Dan zal de gemeente beoordelen of u daar recht op heeft. Als dat zo is, dan kunt u kiezen tussen een hulpmiddel in natura (1) of een persoonsgebonden budget (2):

  1. In het eerste geval (in natura) krijgt u het product van een leverancier waarmee de gemeente afspraken gemaakt heeft. U moet in dat geval vaak een keuze maken uit een standaardassortiment.

  2. Bij het Persoonsgebondenbudget (PGB) krijgt u een geldbedrag en kunt u zelf de leverancier en het product kiezen. U kunt dus iets uitkiezen dat buiten het standaard assortiment valt. Met Rolstoel Service Nijmegen en Scootmobiel Service Nijmegen bent u zeker van deskundige medewerkers, een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment.
 • Rietbeker nu in Nederland te koop!
  De Rietbeker is een beker met een hol handvat. Dit handvat dient tevens als rietje, vandaar de naam Rietbeker. Dit rietje met tuit werkt als een soort hevel, waardoor je liggend, zonder te morsen kunt drinken. Met ingang van 1 juni 2011 is RSN de importeur van deze van hoogwaardig porselein gemaakte drinkbeker.

  lees meer

 • Rolstoel Service Nijmegen exclusief O4 dealer!
  Sinds 1 maart 2011 heeft RSN het exclusief dealerschap van O4 rolstoelen verworven voor de regio Nijmegen. O4 is  een nieuw merk op de Nederlandse markt en kenmerkt zich door hoge kwaliteit gecombineerd met nieuwe ergonomische en dynamische technieken wat zich vertaalt in lage rolweerstand, optimale schokabsorptie en perfecte pasvorm.
  lees meer

 • Trapliften nu ook via de Senioren Thuiszorg winkel aan te vragen!
  RSN is vanaf 1 mei j.l. volwaardig Monolift Partner van de bekende trapliften fabrikant ThyssenKrupp.

        lees meer

Swing

 • Demomodellen in de uitverkoop!
  Vanaf heden heeft RSN de demo modellen uit haar toonzaal in de uitverkoop gedaan.
  Om de 2 jaar wordt de hele demo voorraad vervangen.
  De veelal niet gebruikte rolstoelen gaan dan van de hand met kortingen die op kunnen lopen tot wel 50%.  Kijk op de pagina occassions

 • Rolstoel Service Nijmegen b.v. is winnaar van de Revakeur-trofee 2004. De door Remko Kersten van RSN ontworpen elektrische stoelkantel-verstelling om het opstaan van de berijder uit een scootmobiel te vergemakkelijken werd door een deskundige jury geroemd:
  "De aanpassing bevordert de zelfstandigheid en de maatschappelijke participatie van de gebruiker."              

   

Contact