Nieuws

Datum laatste verversing


29.01.2018

 • Helaas werkt ons 024-nummer niet meer naar behoren. Belt u ons alstublieft op 088-0080197
 • Zaterdags gesloten

         Met ingang van 1 december 2017 zijn al onze vestigingen op zaterdag gesloten


 
 • Nieuwe naamgeving voor RSN en STW

         Met ingang van 1 januari 2018 zal de naam "Rolstoel Service Nijmegen" veranderen in
         "Medireva Rolstoel Service Nijmegen"

          De naam van de "Senioren Thuiszorg winkel" zal gewijzigd worden in
          "Thuiszorgwinkel Hulpmiddelwereld".

 • Drinkwekker "Obli" nu voor iedereen te koop!                       

  Obli drinkstimulering & -monitoring                                 

  Obli herinnert u op een prettige en intu´tieve manier aan het voldoende en regelmatig drinken: voldoende drinken houdt u gezond

 

 • Opmerkelijke website!

  Op 14 januari 2015 is de opmerkelijke website "apartacipatie.nl" gelanceerd.

  Aparticipatie is de beweging van mensen met een handicap om van uit het apartheidsdenken weer onderdeel van de samenleving te zijn. Mensen met een handicap hebben tot eind jaren zeventig, begin tachtig, in internaten in de bossen en duinen van Nederland gewoond.  www.aparticipatie.nl

 

 • Gecertificeerd voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen!

  Als ÚÚn van de eerste in Nederland is Rolstoel Service Nijmegen officieel gecertificeerd Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen leverancier.

  In 2014 is het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) gelanceerd. Met dit Keurmerk kunnen bedrijven aantonen dat zij het maximale doen om kwaliteit, service en beschikbaarheid te waarborgen.

  Bedrijven die zich aanmelden voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen worden door een onafhankelijke certificerende instelling getoetst op eisen aan ondermeer producten en diensten, wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en service & garantie. Bedrijven die aan alle eisen voldoen ontvangen het certificaat Nationaal Keurmerk hulpmiddelen zo ook dus Rolstoel Service Nijmegen Ieder jaar vindt er een controle plaats of RSN nog aan de eisen voldoet.
 

 • Vergoeding via uw gemeente! (WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning)
  Heeft u een hulpmiddel nodig om u te verplaatsen in en rond uw woning, en wilt u dat vergoed hebben? Dan zal de gemeente beoordelen of u daar recht op heeft. Als dat zo is, dan kunt u kiezen tussen een hulpmiddel in natura (1) of een persoonsgebonden budget (2):

  1. In het eerste geval (in natura) krijgt u het product van een leverancier waarmee de gemeente afspraken gemaakt heeft. U moet in dat geval vaak een keuze maken uit een standaardassortiment.

  2. Bij het Persoonsgebondenbudget (PGB) krijgt u een geldbedrag en kunt u zelf de leverancier en het product kiezen. U kunt dus iets uitkiezen dat buiten het standaard assortiment valt. Met Rolstoel Service Nijmegen en Scootmobiel Service Nijmegen bent u zeker van deskundige medewerkers, een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment.
 • Rietbeker nu in Nederland te koop!
  De Rietbeker is een beker met een hol handvat. Dit handvat dient tevens als rietje, vandaar de naam Rietbeker. Dit rietje met tuit werkt als een soort hevel, waardoor je liggend, zonder te morsen kunt drinken. Met ingang van 1 juni 2011 is RSN de importeur van deze van hoogwaardig porselein gemaakte drinkbeker.

  lees meer

 • Rolstoel Service Nijmegen exclusief O4 dealer!
  Sinds 1 maart 2011 heeft RSN het exclusief dealerschap van O4 rolstoelen verworven voor de regio Nijmegen. O4 is  een nieuw merk op de Nederlandse markt en kenmerkt zich door hoge kwaliteit gecombineerd met nieuwe ergonomische en dynamische technieken wat zich vertaalt in lage rolweerstand, optimale schokabsorptie en perfecte pasvorm.
  lees meer

 • Trapliften nu ook via de Senioren Thuiszorg winkel aan te vragen!
  RSN is vanaf 1 mei j.l. volwaardig Monolift Partner van de bekende trapliften fabrikant ThyssenKrupp.

        lees meer

Swing

 • Demomodellen in de uitverkoop!
  Vanaf heden heeft RSN de demo modellen uit haar toonzaal in de uitverkoop gedaan.
  Om de 2 jaar wordt de hele demo voorraad vervangen.
  De veelal niet gebruikte rolstoelen gaan dan van de hand met kortingen die op kunnen lopen tot wel 50%.  Kijk op de pagina occassions

 • Rolstoel Service Nijmegen b.v. is winnaar van de Revakeur-trofee 2004. De door Remko Kersten van RSN ontworpen elektrische stoelkantel-verstelling om het opstaan van de berijder uit een scootmobiel te vergemakkelijken werd door een deskundige jury geroemd:
  "De aanpassing bevordert de zelfstandigheid en de maatschappelijke participatie van de gebruiker."              

   

Contact