Over ons

 
Scootmobiel Service Nijmegen
is de nieuwe winkel naast Rolstoel Service Nijmegen en de Senioren- Thuiszorg Winkel. In onze showroom bieden wij u een keur aan nieuwe en gebruikte scootmobielen en accessoires.
Ons team staat al ruim 33 jaar garant voor deskundigheid, advies op maat, persoonlijke benadering en snelle service op het gebied van rolstoelen, scootmobielen en andere hulpmiddelen.
Wij onderhouden en repareren bovendien alle merken scootmobielen en rolstoelen.

  
Breed assortiment

 

Wanneer u gebruik gaat maken van een scootmobiel wilt u een persoonlijk en deskundig advies bij deze belangrijke keuze.
In de afgelopen 30 jaar hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om mobiliteitshulpmiddelen. In onze nieuwe showroom bieden wij een breed assortiment van scootmobielen en accessoires aan van meerdere topmerken.
Naast nieuwe scootmobielen hebben wij ook diverse occasions in uitstekende conditie voor u klaar staan. Van belang hierbij is dat wij onze occasions uitsluitend met nieuwe accu’s leveren.

Service
 

Onze organisatie heeft een eigen onderhouds- en reparatieafdeling met meerdere ervaren en betrokken monteurs. Wanneer er een mankement is aan uw scootmobiel zorgen wij dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast beschikken wij over een compleet ingerichte werkplaatsbus waarmee we u op locatie te hulp komen indien u niet in staat bent om zelf naar de werkplaats te komen. Dat verstaan wij onder mobiliteitsgarantie, wel zo fijn voor u om te weten.

Scootmobiel Service Nijmegen is een onderdeel van Rolstoel Service Nijmegen (RSN), in 1982 begonnen met de verkoop en reparatie van de eerste in Nederland verkrijgbare scootmobiel, de uit Amerika afkomstige "Amigo FD".

Wij zijn nu o.a. dealer van:   Life & Mobility (Solo 3, Mezzo, Primo + Vivo)
                                                Handicare
(Tropy 6 + Trophy 20)
                                             
  Excel (Booster)Amigo FD