Scootmobielen
Een scootmobiel is een elektrische scooter met drie of vier wielen die ongeveer tussen de 6 en 19 km per uur kan rijden. Dit hulpmiddel is bedoeld voor mensen die door een fysieke beperking niet of minder goed kunnen lopen of die graag op een veilige manier langere afstanden willen afleggen. Daarnaast bevordert een scootmobiel een actieve leefstijl. Er zijn verschillende soorten scootmobielen, daarom is het belangrijk om goed te kijken welke verwachtingen u heeft van de scootmobiel en de afstand die u wilt afleggen.

Voor uw wensen en situatie is er een passende scootmobiel te vinden. De adviseur van de Scootmobiel Service Nijmegen kijkt samen met u welke scootmobiel het beste bij u past.

 

Maak uw keuze.

De getoonde prijzen zijn z.g. "all in" prijzen. Inclusief accu's, oplader, advies, instructie en btw.

       

Solo

Mezzo Primo  
De Solo is de kroon op onze scootmobiel lijn. Met cruise-control en onvermoeibaar op de lange afstand. Snel (18 km/u); een elektrische fiets houdt hij makkelijk bij. Geniet van lekker samen onderweg. De natuur in, oneffenheden strijkt het INDEGO veersysteem soepel glad. En dat is vooral prettig als u uw lichaam wilt ontzien. De Solo is de Rolls Roys onder de scootmobielen. Leverbaar in 3- en 4-wiel uitvoering. In oranje en zilvergrijs.

Als u van groen houdt en er graag op uit trekt, de natuur in. Dan wordt de Mezzo echt uw maatje. Deze comfortabele allround scooter neemt u mee op elk terrein. Even op visite of snel een boodschap doen. Met zijn snelheid van 15 km/u is de Mezzo bepaald geen treuzelaar. Het INDEGO veersysteem strijkt alle oneffenheden soepel glad. U houdt niet van groen? Hij is er ook in zilvergrijs met zwart metallic, in 3- en 4-wieluitvoering.

Kiest u voor wit of zilvergrijs met metallic zwart? Op de Primo mag u gezien worden! Zowel de 3- als de 4-wieler rijdt licht en is lekker wendbaar. Handig bij het shoppen in de stad. Door de grote meedraaiende koplamp houdt u altijd uitstekend zicht op de weg.

 
 

 

     

Download hier uw folder

Download hier uw folder

Download hier uw folder

 
   
            
Trophy 6 Excel Yoga Travelux Boost  4  
  De reis-scootmobiel bij uitstek!    
Een klasse apart Met slagvast polycarbonaat reiskoffer. Demontabele reisscooter  
Download hier uw folder Download hier uw folder Download hier uw folder  
   
            
KYMCO MINI LS KYMCO SUPER6 KYMCO SUPER8  
       
Opklapbaar      
Download hier uw folder Download hier uw folder Download hier uw folder  
   
       
            
KYMCO MIDI XLS KYMCO AGILITY KYMCO MAXER NEW  
       
Opklapbaar      
Download hier uw folder Download hier uw folder Download hier uw folder  
       

Prijslijst Kymco scootmobielen