SSN

Datum laatste verversing
29-01-2018 

   
Helaas werkt ons 024-nummer niet meer naar behoren. Belt u ons alstublieft op 088-0080197
 
 • KYMCO dealer voor Nijmegen en omstreken

  SSN is vanaf april 2016 regiodealer van KYMCO scootmobielen voor de regio Nijmegen en omstreken.
  Kymco fabriceert naast brandstofscooters ook al enige jaren scootmobielen. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Bij Kymco kunt u kiezen uit 6 vierwiel scootmobielen. Bijna alle modellen zijn voorzien van led verlichting. Er is nagedacht over het zitcomfort dmv verstelbare stoelen, draai stoelen en armleuningen. Het model Mini LS is uit elkaar te halen en kan ingeklapt in de achterbak van uw auto worden meegenomen.
 • Travelux Zoom Mini; nu in onze winkel!

  Het eigenwijze kleintje nieuw in ons assortiment. Bijzonder is dat de Zoom Mini voorzien is van een accucassette die u als u hem op wilt laden gewoon mee kunt nemen naar boven om deze buiten de scootmobiel te laden. Eenvoudig deelbaar en verkleinbaar.
 
 • Gecertificeerd voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen!

  Als één van de eerste in Nederland is Rolstoel Service Nijmegen (incl. Scootmobiel Service Nijmegen) officieel gecertificeerd Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen leverancier.

  In 2014 is het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) gelanceerd. Met dit Keurmerk kunnen bedrijven aantonen dat zij het maximale doen om kwaliteit, service en beschikbaarheid te waarborgen.

  Bedrijven die zich aanmelden voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen worden door een onafhankelijke certificerende instelling getoetst op eisen aan ondermeer producten en diensten, wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en service & garantie. Bedrijven die aan alle eisen voldoen ontvangen het certificaat Nationaal Keurmerk hulpmiddelen zo ook dus Rolstoel Service Nijmegen Ieder jaar vindt er een controle plaats of RSN nog aan de eisen voldoet.