SSN

Datum laatste verversing
18-07-2017 

   
 • KYMCO dealer voor Nijmegen en omstreken

  SSN is vanaf april 2016 regiodealer van KYMCO scootmobielen voor de regio Nijmegen en omstreken.
  Kymco fabriceert naast brandstofscooters ook al enige jaren scootmobielen. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Bij Kymco kunt u kiezen uit 6 vierwiel scootmobielen. Bijna alle modellen zijn voorzien van led verlichting. Er is nagedacht over het zitcomfort dmv verstelbare stoelen, draai stoelen en armleuningen. Het model Mini LS is uit elkaar te halen en kan ingeklapt in de achterbak van uw auto worden meegenomen.


 
 • Travelux Zoom Mini; nu in onze winkel!

  Het eigenwijze kleintje nieuw in ons assortiment. Bijzonder is dat de Zoom Mini voorzien is van een accucassette die u als u hem op wilt laden gewoon mee kunt nemen naar boven om deze buiten de scootmobiel te laden. Eenvoudig deelbaar en verkleinbaar.
 
 • Gecertificeerd voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen!

  Als één van de eerste in Nederland is Rolstoel Service Nijmegen (incl. Scootmobiel Service Nijmegen) officieel gecertificeerd Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen leverancier.

  In 2014 is het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) gelanceerd. Met dit Keurmerk kunnen bedrijven aantonen dat zij het maximale doen om kwaliteit, service en beschikbaarheid te waarborgen.

  Bedrijven die zich aanmelden voor het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen worden door een onafhankelijke certificerende instelling getoetst op eisen aan ondermeer producten en diensten, wet- en regelgeving, kwaliteitszorg, fysieke omgeving en service & garantie. Bedrijven die aan alle eisen voldoen ontvangen het certificaat Nationaal Keurmerk hulpmiddelen zo ook dus Rolstoel Service Nijmegen Ieder jaar vindt er een controle plaats of RSN nog aan de eisen voldoet.

   
 

 • Zaterdags open!
  Scootmobiel Service Nijmegen is ook op zaterdag geopend.
  De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
                                                        zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
  Contact

OPENINGSTIJDEN
maandag t/m vrijdag 
van  9.00 tot 17.00 uur

 zaterdag van
10:00 tot 16:00 uur

 
 • Vergoeding via uw gemeente! (WMO, Wet Maatschappelijke Ondersteuning)
  Heeft u een hulpmiddel nodig om u te verplaatsen in en rond uw woning, en wilt u dat vergoed hebben? Dan zal de gemeente beoordelen of u daar recht op heeft. Als dat zo is, dan kunt u kiezen tussen een hulpmiddel in natura (1) of een persoonsgebonden budget (2):

  1. In het eerste geval (in natura) krijgt u het product van een leverancier waarmee de gemeente afspraken gemaakt heeft. U moet in dat geval vaak een keuze maken uit een standaardassortiment.

  2. Bij het Persoonsgebondenbudget (PGB) krijgt u een geldbedrag en kunt u zelf de leverancier en het product kiezen. U kunt dus iets uitkiezen dat buiten het standaard assortiment valt. Met Rolstoel Service Nijmegen en Scootmobiel Service Nijmegen bent u zeker van deskundige medewerkers, een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment.
  Let op! Soms zegt een Gemeente over de PGB voor een scootmobiel
  "dat doen wij niet" Dit is zeer kwalijk omdat de pgb voor hulpmiddelen gewoon wet is en u daar dus recht op heeft. Laat u dus niet ontmoedigen als voor een PGB wilt gaan.
 • Vanaf 1 december 2012 is de nieuwe Primo scootmobiel leverbaar.
   Het is een "ruime" compacte scootmobiel die zowel in 3-wiel, als in 4-wiel uitvoering leverbaar is. Deze scootmobiel uitgevoerd met het unieke "INDEGO" veersysteem.

  lees meer

 • De nieuwe website van Scootmobiel Service Nijmegen (kortweg SSN)
  "live" gegaan.
  Het is een overzichtelijke website geworden die regelmatig zal worden bijgewerkt.